Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Glampingpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Glampingpaket

 

Glamping när den är som allra bäst! Du väljer om du vill bo fast förankrad på ön Rackaren, eller vaggas till sömns av vågornas rörelser på en förtöjd glampingflotte. Oavsett vad du väljer är detta ett glampingupplevelse du bara inte vill missa!

 

På ön Rackaren med broförbindelse till Marholmen, har vi byggt upp fyra canvastält. Alla fyra står avskilda från varandra för en helt privat upplevelse. Tre tält står på egna flottar och ett canvastält står på land, byggt på en stadig platå. Våra tre glampingflottar har egna badstegar och du får fri tillgång till en egen kanot med flytvästar för en helt unik naturupplevelse. Väljer du att boka vårt canvastält på ön, får du istället en grillplats precis utanför tältet. Platån med tältet är byggd på en de högre klipporna på ön med en fantastiskt utsikt och en egen badbrygga alldeles intill.

 

Alla canvastält är 4,6 meter i diameter och är gjorda i rejält canvastyg för att skydda mot väder och vind. I varje tält finns det en 160 cm bred queensize säng, en värmare för kyliga nätter och annat du behöver för en bekväm vistelse.

 

Alldeles i närheten finns klippbad, grillplatser, parkering. I hotellets Mareld Spa finns möjlighet till en varm dusch. Portabla toaletter finns ett hundratal meter från tälten och vattentoalett finns i hotellets huvudbyggnad, cirka 500 meter bort.

 

 

Allt detta ingår i vårt glampingpaket:

  • Incheckning kl. 15:00
  • Linne av hotellstandard och handdukar
  • Kvällens Marholmsmiddag
  • Två stycken PET-flaskor med vatten
  • Frukostkorg som ställs utanför ert tält
  • Utcheckning kl. 11:00

 

 

Glampingpaket kan bokas med ankomst alla dagar i veckan 19 maj-17 sep 2022.

 

Vill du ha personlig service eller få hjälp med din bokning? Ring oss på 0771-16 17 00.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Kvällens Marholmsmiddag.
  Frukostpåse kl. 07:30 - Levereras till tältet

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Glampingpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod